Бонуси/штрафи гри "АВТОКВЕСТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ"

Дата Команда Рівень Причина Бонус/Штраф Коментар -
21.08.2020 23:16:17 Friends 24. Фініш за бонус: Бонус 1 бонус 5 хв