Бонуси/штрафи гри "Дружня корпоративна гра"

Дата Команда Рівень Причина Бонус/Штраф Коментар -
04.09.2020 23:56:53 Questogolics 28. Фініш+ за бонус: Бонус 1 бонус 5 хв