Бонуси/штрафи гри "Дружня корпоративна гра"

Дата Команда Рівень Причина Бонус/Штраф Коментар -
04.09.2020 22:57:57 Friends 28. Фініш+ за бонус: Бонус 1 бонус 5 хв